Energimærke efter lovgivning om energimærkning


Hos Kelstrupgaard VVS & Ingeniør ApS tilbyder vi energimærkning af ejendomme efter bekendtgørelse af lov om fremme af energibesparelser i bygninger. Vi kan også tilbyde en kombination af energimærke, tilstandsrapport og el-eftersyn. Energimærkning er lovpligtigt i forbindelse med salg af ejendomme, og vi kommer gerne i Roskilde, Holbæk og hele Sjælland for at lave et energimærke.

Energimærkning er lovpligtig ved salg af ejendomme

Et energimærke klassificerer din ejendom i en kategori fra A til G, og den skal indeholde forslag til energibesparelser. Energimærkning er lovpligtig i forbindelse med salg af ejendomme, og den skal allerede være udarbejdet, inden du sætter dit hus til salg.

Vi tilbyder en række forskellige rapporter såsom:
  • Energimærke for enfamiliehuse
  • Energimærkning af nybyggeri til godkendelse på kommunen.
  • Energimærker for store ejendomme, boligforeninger og kommuner
  • Tilstandsrapporter for enfamiliehuse
  • El-eftersyn

Vi er autoriseret VVS-installatør og uddannet ingeniør, byggesagkyndig og energimærkningskonsulent for alt fra enfamiliehuse til helt store ejendomme for virksomheder og offentlige myndigheder. Derudover er vi ISO 9000-godkendt. Vi tilbyder alle former for rådgivning inden for byggeri i Roskilde, Holbæk og Sjælland.

 

Kontakt os for at få et tilbud på et energimærke

Kontakt os for at høre mere om energimærkning, eller hvis du ønsker et tilbud på et energimærke. Vi giver også gerne et tilbud på en tilstandsrapport og et el-eftersyn.

Du kan altid kontakte os på vores e-mail, som er Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Du kan også ringe til os på telefon 28 30 39 17. Vi besvarer gerne spørgsmål, selvom du endnu ikke har brug for energimærket.

 
Kelstrupgaard.dk
Kelstrupvej 33, 4560 Vig | CVR. 30725700 | mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | Telefon: 28 30 39 17