Tilstandsrapport fritager dig for ansvar


Hos Kelstrupgaard VVS & Ingeniør ApS laver vi tilstandsrapporter i Roskilde, Holbæk og resten af Sjælland. En tilstandsrapport er ikke lovpligtig ved hussalg, men kan fritage for ejeransvar.

Vi kan tilbyde en pakke med tilstandsrapport, el-eftersyn og energimærke for blandt andet enfamiliehuse, men vi udfører også tilstandsrapporter for andre ejendomme.

Tilstandsrapporter er påkrævet ved en ejerskifteforsikring

Tilstandsrapporter kan benyttes til forskellige formål, men en tilstandsrapport er påkrævet ved en ejerskifteforsikring. Den fritager sælgeren for det tiårige ejeransvar.

Samtidig sikrer den køberen, at der er forsikringsdækning for skjulte fejl og mangler. En tilstandsrapport er med andre ord vigtig for både køber og sælger ved enhver ejendomshandel.

Vi kan tilbyde en eller flere rapporter såsom:
  • Tilstandsrapporter for enfamiliehuse
  • Energimærke for enfamiliehuse
  • Energimærkning af nybyggeri
  • Energimærker for boligforeninger og store ejendomme
  • Samt el-eftersyn

Vi er uddannet ingeniør, byggesagkyndig og energimærkningskonsulent med speciale i alt fra enfamiliehuse til store ejendomme for virksomheder, boligselskaber og kommuner. Derudover er vi autoriseret VVS-installatør og ISO 9000-godkendt. Vi kan dermed tilbyde alle former for professionel rådgivning inden for nybyggeri og ejendomshandler i Roskilde, Holbæk og hele Sjælland.

 

KONTAKT OS GERNE FOR AT BESTILLE EN TILSTANDSRAPPORT

Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til tilstandsrapporter ved ejerskifte og hushandler, eller hvis du ønsker et tilbud på en tilstandsrapport for din ejendom. 

Vi assisterer også gerne som byggesagkyndig i forbindelse med byggeri og vedligeholdelse. Du kan ringe til os på telefon 28 30 39 17, eller du kan skrive til  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

 
Kelstrupgaard.dk
Kelstrupvej 33, 4560 Vig | CVR. 30725700 | mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | Telefon: 28 30 39 17