Trykprøvning af hus – nybyggeri og eksisterende huse

Vi har over 15 års erfaring inden for faget

Skal du have udført en trykprøvning af hus? Så kan vi udføre testen for dig. Hos Kelstrupgaard VVS & Ingeniør ApS har vi specialiseret os i at trykteste nybyggeri og eksisterende bygninger. Det kan for eksempel være i forbindelse med en energioptimering eller energimærkning af ejendommen.

Vi er ISO 9000-godkendt og har over 15 års erfaring inden for faget. Det er din sikkerhed for høj kvalitet. Vi servicerer fra kunder Vig, København og resten af Sjælland – og vil også meget gerne hjælpe dig.

Blowerdoor-testen påviser eventuelt varmespild

Formålet med en trykprøvning af hus er at påvise, at ejendommen er så tæt som ønsket, eller som der stilles krav om. Trykprøvningen, der også kaldes for en blowerdoor-test, skal med andre ord afdække, om der sker et unødigt varmespild til omgivelserne, herunder om et eventuelt ventilationsanlæg med genvinding fungerer optimalt.

En blowerdoor-test foregår ved, at vi monterer en midlertidig plastdug i en udvendig døråbning. Dugen sidder i en justerbar alu-ramme med en ventilator i bunden. Ventilatoren styres af en computer. Herefter skaber vi henholdsvis undertryk og overtryk​ i bygningen. Det kan også være i enkelte rum.

Afslutningsvist udarbejder vi en fyldestgørende trykprøvningsrapport, som kan indgå i en eventuel energimærkning.

Kontakt os i dag for at bestille en trykprøvning af hus

Du er velkommen til at høre mere om trykprøvning af ejendomme og få mere at vide om vores kompetencer. Vi giver gerne råd og vejledning, og vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede trykprøvning af hus.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Firma med speciale i VVS og byggeteknisk rådgivning

Vi klarer alt vedrørende VVS, energimærkning, tilstandsraporter og ingeniør rådgivning. Kort sagt vi en bred vifte af kompetencer som kan hjælpe dem videre.

Mange års erfaring

Med mere end 15 års erfaring er De sikret høj kvalitet - hver gang.

Vi er godkendt af sikkerhedsstyrelsen

VVS-installatør

Som professionel VVS-installatør tilbyder vi branchens bedste service.

Få en pris på VVS eller byggeteknisk rådgivning

Beskriv kort den opgave du ønsker tilbud på. De vil modtage et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Kelstrupgaard.dk

Kelstrupvej 33

4560 Vig


CVR: 30725700

Kontakt

Telefon: 28 30 39 17

E-mail: vvsing@mail.dk 

fb3  linkedin3

Her finder du os