Tilstandsrapporter fritager dig for ansvar

Få det administrative på plads

Hos Kelstrupgaard VVS & Ingeniør ApS laver vi tilstandsrapporter i Vig, Nykøbing Sjælland, Holbæk. Vi hjælper dog også gerne kunder i resten af Danmark, hvis der er brug for vores hjælp. En tilstandsrapport er ikke lovpligtig ved hussalg, men kan fritage for ejeransvar, hvorfor den kan være rigtig god at have at på plads. Vi kan tilbyde en samlet pakke med tilstandsrapport, el-eftersyn og energimærkning for blandt andet familiehuse, men vi udfører også tilstandsrapporter for andre ejendomme.

Tilstandsrapporter er påkrævet ved en ejerskifteforsikring

Tilstandsrapporter kan benyttes til forskellige formål, men en tilstandsrapport er påkrævet ved en ejerskifteforsikring. Den fritager sælgeren for det tiårige ejeransvar. Samtidig sikrer den køberen, at der er forsikringsdækning for skjulte fejl og mangler. En tilstandsrapport er med andre ord vigtig for både køber og sælger ved enhver ejendomshandel.

Vi er uddannet ingeniør, byggesagkyndig og energimærkningskonsulent med speciale i alt fra enfamiliehuse til store ejendomme for virksomheder, boligselskaber og kommuner. Derudover er vi VVS-installatør og ISO 9000-godkendt. Vi kan dermed tilbyde alle former for professionel rådgivning inden for nybyggeri og ejendomshandler i Roskilde, Holbæk og hele Sjælland.​

Kontakt os og hør mere

Ønsker du at høre om tilstandsrapporter eller hvad vi specifikt kan tilbyde, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig bedst muligt. Vi tager også meget gerne uforpligtende snak om din opgave, hvorefter vi kan beregne et tilbud til dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi kan tilbyde en eller flere rapporter såsom:

  • Tilstandsrapporter for enfamiliehuse
  • Energimærke for enfamiliehuse
  • Energimærkning af nybyggeri
  • Energimærker for boligforeninger og store ejendomme
  • Samt el-eftersyn

Firma med speciale i VVS og byggeteknisk rådgivning

Vi klarer alt vedrørende VVS, energimærkning, tilstandsraporter og ingeniør rådgivning. Kort sagt vi en bred vifte af kompetencer som kan hjælpe dem videre.

Mange års erfaring

Med mere end 15 års erfaring er De sikret høj kvalitet - hver gang.

Vi er godkendt af sikkerhedsstyrelsen

VVS-installatør

Som professionel VVS-installatør tilbyder vi branchens bedste service.

Få en pris på VVS eller byggeteknisk rådgivning

Beskriv kort den opgave du ønsker tilbud på. De vil modtage et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Kelstrupgaard.dk

Kelstrupvej 33

4560 Vig


CVR: 30725700

Kontakt

Telefon: 28 30 39 17

E-mail: vvsing@mail.dk 

fb3  linkedin3

Her finder du os